A_drevo_HU B_beton_HU

Gyártóról

A webportál üzemeltetője

Elérhetőségi adatok

Cégnév: TOPSET s.r.o.
Utca és házszám: K Mlýnům 80
Irányítószám és város: 595 01 Velká Bíteš
Ország: Csehország
Azonosítószám (cégjegyzékszám): 25748050
Adószám: CZ25748050

Kontakt

e-mail: info@postforming.cz
infovonal: +420 777 717 111

Munkaidő

hé―pé: 7:00―15:30

 

 


 

 

Az utólagos alakítással előállított félkész termékek gyártása a 90‑es évek derekán indult a csehországi Velká Bíteš városban. 1999 óta a piacon PF Postforming cégnéven ismert belső ablakkönyöklők teszik ki a termelésünk zömét. 2001‑ben többek között lépcsőelemeket és más atipikus, utólag alakított termékeket kezdtünk gyártani. 2004‑ben a cég a PF Group a.s. (Rt.) csoport részévé vált, és különálló termékcsaládként alakultak ki a TOPSET ablakkönyöklők és a TOPSTEP lépcsőrendszer.

 

 

A PF Postforming az ablakkönyöklők és a lépcsőelemek legnagyobb csehországi gyártója. Az utólagos alakítással előállított minőségi félkész termékek gyártása bonyolult folyamat, melynek során többnyire megrendelésre, speciálisan az adott technológiához felépített gépeket alkalmazunk. Gyárunkban több különböző típusú utólag alakító gép, egy nagy kapacitású prés, valamint egy vágóközpont üzemel. A gyártási és logisztikai folyamatok több mint 5000 m2‑es területen zajlanak. A kb. 100 alkalmazottnak munkát adó PF Postforming üzem korszerű műszaki háttérrel rendelkezik.A PF Postforming termékeit – a TOPSET és a TOPSTEP termékcsaládot, illetve egyéb, utólagos alakítással előállított elemeket – magas anyagminőség, a feldolgozás kimagasló színvonala, valamint a mintázatok és alakok sokasága jellemzi. A gyár az ISO 9001:2001 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, termékei számos bizonyítványt és tanúsítványt szereztek Csehországban és az Európai Unióban is. Termékeink növekvő minőségére, valamint a termékek és mintázatok egyre bővülő választékára adott vevői válasz a minden évben elért jelentős forgalomnövekedésben ölt testet.

 

A TOPSET termékek az üzleti partnereinknél kaphatók, melyek közé tartoznak a faáru-nagy- és kiskereskedések és az ablakszerelő cégek beszállítói, továbbá az OBI áruházakban és egyes építőanyag-kereskedésekben is. A TOPSTEP lépcsőrendszert a faáru-kereskedéseken kívül a partner padlóstúdiók és szerelőcégek hálózata is forgalmazza. Valamennyi partnerünk oktatásban részesült az anyagaink alkalmazását illetően, és rendszeresen tájékoztatjuk őket minden újdonságról. Partnereink számára – érdeklődésük esetén – komplett promóciós szolgáltatásokat biztosítunk, melyek magukban foglalják az ablakkönyöklő-mintákat bemutató állványoknak, illetve a lépcsőszerkezet rendszermodelljének a kölcsönzését, a végfelhasználóknak szóló prospektusok és szórólapok nyomtatását, valamint a helyi kiállítások, oktatások, előadások stb. megrendezéséhez nyújtott segítséget.

Elérhetőség

Elérhetőség

email: martin.cerny@postforming.cz
infovonal: +420 777 717 114